Hírek

Tisztelt Olvasóink, Látogatóink! Hivatkozásul a 365/2021. (VI.30) Kormányrendeletre, 2021. július 5-től intézményünk korlátozás nélkül látogatható. Ezzel egyidejűleg Könyvtár-pakk szolgáltatásunk megszűnik. Várjuk Önöket!
Gyermekkönyvtárunk újraindítja Bagoly Ludvig olvasásnépszerűsítő játékát. A játékra 2021. június 15-től személyesen lehet jelentkezni a könyvtárban!

Események

Mesés előadás a Magyar Népmese napján! Várunk minden gyermeket, édesanyát, édesapát, nagymamát, nagypapát 2021. szeptember 30-án 17 órakor!
Szeptemberben újraindul Könyvtári Katica foglalkozásunk a Gyermekkönyvtárban! Szeretettel várjuk az együtt mondókázni, énekelni vágyókat minden pénteken 16.15-kor!
Szeptember 8-án indul a MESEVÁR!

Ajánló

Repülnek, akár a sólyom, úsznak, mint a rája, futnak, mint a gepárd, másznak, mint a gekkó – az Állati Hősök mágikus állati képességekkel rendelkező szuperhősök. És van valami a birtokukban, amit az alattomos Bestiális Csávók mindenképpen meg akarnak szerezni…
Ez képtelenség, ugye? A nagymama tönkretette az internetet. Méghozzá totálisan. Az egész világon. "Csak EGYETLEN EGYSZER kellett Tiffaninak a nagymamára vigyáznia. És pont MA kellett a nagymamának az internetet TÖNKRETENNI.
A Kibervér új alapokat fektet le.  Egy világét, ahol az emberek a technikának köszönhetik ugyan a jólétüket, de mégis visszavágynak a középkori állapotokba.  Elterjedt nézet, hogy minden rossz dolog a modernizáció hozadéka.